Dave Fields er et multitalent fra New York, og sønn av pianist og komponist Sammy Fields. Dette gjorde at han mer eller mindre vokste opp i diverse platestudioer og etter hvert lærte å spille flere instrumenter. Han studerte siden komposisjon og arrangement ved Berklee School of Music i Boston og har siden jobbet med et utall artister.

Dave Fields har gitt ut fire suksessfulle album og ble I 2012 innlemmet i New York Blues Hall Of Fame. Det kritikerroste albumet” Detonation” er produsert av David Z (Prince, Johnny Lang, Buddy Guy) og inneholder bl.a. en gitar- og vokalduett med Joe Louis Walker. Det fjerde albumet, “All In”, kom ut sommeren 2014 og er hovedsakelig spilt inn live i studio med mange av de samme musikerne som har deltatt på hans tre tidligere plater. Han er i disse dager ute med sitt 5. album «Unleashed» som også har fått gode tilbakemeldinger.

Dave Fields har jobbet med stjerner som Aretha Franklin, Sean Lennon og Lenny Kravitz, samt grupper U2 og The Drifters. En av sangene av Dave Fields "Train to My Heart") ble også innspilt av den legendariske John Mayall på hans eget album «Tuff» fra 2009

Dave Fields trakterer en mengde andre instrumenter og er en etterspurt studiomusiker. Han er også en habil jazzmusiker, men innrømmer at bluesen ligger hjertet hans nærmest. Han har studert ved Berklee School of Music i Boston og driver nå Fields Music Inc. hvor han sysler med komposisjon, arrangement og produksjon.

Dave Fields begeistrer publikum med sin utadvendte, røffe og drivende spillestil.

Gled dere!

Omtaler:

Laugen Rock & Blues Klubb – «9. mars ble litt av en merkedag for musikk glade gudbrandsdøler. At New yorkeren Fields gladelig setter seg på flyet for å spille med sin norske rytmeseksjon er fullt forståelig, for disse to norske musikerne er «top class». Sammen er disse tre en skikkelig powertrio som låter krutt. De byr på langt mer enn Blues, Vi fikk en fantastisk bra musikk opplevelse, vanvittig bra!!»

Lucille bluesklubb, gjester hos Narvik Bluesklubb- "Tusen takk for en meget hyggelig musikalsk aften. Steike for en gjeng dåkker e!! Teknisk vidunderlig, og i tillegg både sjelfullt og tøft. Dæven x2!!"


 Blues In Vest Melbu- Versjonen av Going Down hadde Freddie King vært stolt av! Æ fikk frysninger!

Ronny Olsen - booking ansvarlig i Narvik Bluesklubb:
-- - "Dave Fields er i den nye generasjonen bluesartister på verdensbasis, en utrolig spennende fyr som gir mye av seg selv på scenen.
Dette er fryktelig bra!!". -

BLUES HALL OF FAMER / Hubert Sumlin
“When I first heard him I knew he had something special.
When Dave plays he plays with such passion.”

GUITAR PLAYER MAGAZINE
“…an enjoyable listen for both blues acolytes and casual club jumpers … an
exhilarating concert experience if you ever get a chance to see Fields live.”

DOWNBEAT MAGAZINE Frank-John Hadley
“Fields stand apart as a flamboyant entertainer.”

Dave Fields proudly uses Fodera Guitars, D’Addario Strings and Red Plate Amps

                                                           www.davefields.com
                                           https://www.facebook.com/fieldsmusic
                                    https://www.instagram.com/davefieldsmusic/